РАСЦВЕТАА ЈАПОНСКИТЕ ЦРЕШИ ВО АЕРОДРОМ

Во „Паркот со авион“ расцветаа јапонските цреши, каде има насадено над 300  садници само од овој вид.

Инаку, од есента наваму во Општина Аеродром во соработка со ЈП „Паркови и зеленило“ се насадени над 50.000 дрвја на целата територија на Општината.

 

3.4.2017

Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео