ЕСЕНСКА ДЕРАТИЗАЦИЈА ВО ОПШТИНА АЕРОДРОМ

Деновиве во Општина Аеродром почна есенската дератизација. На подрачјето на целата општина ќе се опфатат 3.000 шахти со 9.000 мамци, вклучувајќи ги и основните училишта и детските градинки на нејзината територија.

Дератизацијата на глодачите ја врши Центарот за јавно здравје, Скопје.

 

6.10.2017

Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео