Аеродромци добија два летниковци од „Пивара“ Скопје

Жителите на Општина Аеродром добија два летниковци како донација од „Пивара“ Скопје.

Летниковците се поставени во близина на поликлиниката „Јане Сандански“ во Стар Аеродром и во паркот зад бензинската пумпа на „Лукоил“. Тие претставуваат нови места за дружење и за рекреација, каде што граѓаните ќе имаат можност да го негуваат маалскиот живот.

Овие летниковци се дел од вкупно 15-те што ќе бидат поставени во неколку општини низ земјава како дел од новата кампања на компанијата, чија цел е да нè потсети на значењето на пријателствата и на маалските анегдоти.

 

            24.10.2018

            Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео