УЈП во Аеродром ќе работи до утре до 18 часот

Канцеларијата на УЈП во Општина Аеродром, за граѓаните ќе биде отворена до утре (петок) до 18:00 часот.

            Граѓаните ќе имаат можност во овој рок да ја исполнат својата законска обврска кон УЈП и да се пријавуваат во системот е-персонален данок.

           

            27.12.2018

            Општина Аеродром


 

Актуелно

img
img img

Видео