ОТКАЖАНИ БЕСПЛАТНИТЕ ТЕРМИНИ ЗА ТЕНИС ЗА ВРЕМЕ НА РАСПУСТОТ

Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром СЕ ОТКАЖАНИ за време на училишниот распуст. Бесплатни термини за тенис повторно ќе може да се закажуваат по завршувањето на распустот.

 

4.1.2019

Општина Аеродром