Неделна листа за бесплатно користење на тениските терени за 11 и 12 април 2019 г.

 

Термин

Игралиште број 1

Игралиште број 2

сабота

08:00 - 09:00

Христијан Димитровски

Влатко Нацевски

 

сабота

09:00 - 10:00

Ана Петровска

Дарко Петровски

 

сабота

12:00 - 13:00

Тони  Димитриевски

Роберт Димитриевски

 

сабота

13:00 - 14:00

 

 

сабота

14:00 - 15:00

Дарко Димитровски

Дејан Трајков

 

сабота

16:00 - 17:00

Александра Симева

Вангел Симев

 

недела

08:00 - 09:00

 

 

недела

09:00 - 10:00

Ана Петровска

Павел Владевски

Христијан Димитровски

Влатко Нацевски

недела

12:00 - 13:00

Тони  Димитриевски

Роберт Димитриевски

Горан Наумовски

Горјана Наумовска

недела

13:00 - 14:00

 

 

недела

14:00 - 15:00

Дарко Димитровски

Дејан Трајков

 

недела

16:00 - 17:00

Александра Симева

Вангел Симев

 

Актуелно

img
img img

Видео