Се чисти кејот на Вардар

 

 Општинската комунална служба заедно со ЈП „Паркови и зеленило“ од вчера почнаа да го расчистуваат кејот покрај реката Вардар, и тоа од мостот „Близнаци“ во Ново Лисиче кон улицата „Тодор Чангов“.

Активностите за почисти јавни површини продолжуваат и во наредниот период.

 

            4.7.2019 година

            Општина Аеродром