Откажани бесплатните термини за тенис за викендов

 

Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром на тениските терени покрај хотелот „Русија“, со кои стопанисува Тениската академија „Аеродром“, СЕ ОТКАЖАНИ поради одржување официјален турнир. Бесплатни термини за тенис повторно ќе може да се закажуваат за наредниот викенд.