Градинки

Буба Мара - клон „Пчелка 1“

Во градинката престојуваат 237 деца.

 

 

Тип на образовна институција

Детска градинка

Населба

Лисиче

Адреса

ул. „Грамос“ бб

Е-маил

judgbubamara@gmail.com

Веб-страница

www.gradinkabubamara.org.mk

Телефон

2442-266

Факс

/

Директор

Елена Устамитова

 

Актуелно

img
img img

Видео