ПРОЕКТИ ШТО ТРЕБА НАСКОРО ДА ПОЧНАТ СО РЕАЛИЗАЦИЈА

  1. Изградба на пречистителна станица во Долно Лисиче
  2. Овозможување услови за изградба на индустриски зони (на потегот Горно – Долно Лисиче)
  3. Создавање предуслови за изградба на современа општинска административна зграда
  4. Проширување на булеварот „Трета македонска бригада“,
  5. Реконструкција на улицата „Лисец“
  6. Реконструкција и проширување на регионалниот пат Драчево-Јурумлери
  7. Изготвување проект за селектирање и рециклирање на отпад

Актуелно

img
img img

Видео