Мисија

Мисијата на Општина Аеродром е јасна – да ги оправда епитетите што ги носи како најурбана, најспортска и најмлада општина во Република Македонија. Зеленилото, пак, за кое се грижиме сите, е застапено дури и повеќе од пропишаните европски стандарди. Чистотата, мирот и безбедноста ни се заштитен знак и затоа многумина млади посакуваат својот дом да го создадат токму во Општина Аеродром.

 

Актуелно

img
img img

Видео