• Уставниот суд ќе расправа за ДУП И10 в среда

  29.10.2018 18:50:29

  В среда, 31.10.2018 година, Уставен суд на Република Македонија ќе расправа за претставките поднесени против ДУП И10. Општина Аеродром ги има доставено сите потребни документи и понатаму ќе постапува согласно со одлуката на судот.

 • Вонредна седница на Советот на Општина Аеродром

  12.10.2018 10:25:42

  Денеска, 12.10.2018 година (петок) со почеток во 16:30 часот во просториите на Општина Аеродром ќе се одржи вонредна седница на Советот на Општината.

 • Во вторник 14-та седница на Советот

  14.09.2018 08:43:11

  На 18.9.2018 година (вторник) со почеток во 16:30 часот во просториите на Општина Аеродром ќе се одржи 14-тата седница на Советот на Општината.

 • В четврток 13-та седница на Советот

  20.08.2018 10:04:13

  На 23.8.2018 година (четврток) со почеток во 16:30 часот во просториите на Општина Аеродром ќе се одржи 13-та седница на Советот на Општината

 • Во вторник 12 седница на Советот

  27.06.2018 13:38:17

  На 3.7.2018 година (вторник) со почеток во 16:30 часот во просториите на Општина Аеродром ќе се одржи 12-та седница на Советот на Општината.

 • Во понеделник 11 седница на советот

  06.06.2018 09:35:04

  На 11.6.2018 година (понеделник) со почеток во 16:30 часот во просториите на Општина Аеродром ќе се одржи 11-та седница на Советот на Општината.

 • Во четврток 10 седница на советот

  11.05.2018 09:53:24

  На 17.5.2018 година (четврток) со почеток во 16:30 часот во просториите на Општина Аеродром ќе се одржи 10-та седница на Советот на Општината.

 • Во четврток 9 седница на советот

  03.04.2018 09:43:24

  На 5.4.2018 година (четврток) со почеток во 16:30 часот во просториите на Општина Аеродром ќе се одржи 9-та седница на Советот на Општината.

 • Во четврток 8 седница на советот

  12.03.2018 10:35:59

  На 15.3.2018 година (четврток) со почеток во 16:30 часот во просториите на Општина Аеродром ќе се одржи 8-та седница на Советот на Општината.

 • ВО СРЕДА 7 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

  23.02.2018 14:13:29

  На 28.2.2018 година (среда) со почеток во 16:30 часот во просториите на Општина Аеродром ќе се одржи 7-та седница на Советот на Општината.

Актуелно

img
img img

Видео