Градинки

Буба Мара - клон „Пчелка 2“

Во градинката престојуваат 275 деца. Во текот на 2012 година се изврши реконструкција на покривот, се променија сите прозорци и се реконструираа сите санитарни јазли.

 

 

Тип на образовна институција

Детска градинка

Населба

Лисиче

Адреса

ул. „Аврора“ бр. 29

Е-маил

judgbubamara@gmail.com

Веб-страница

www.gradinkabubamara.org.mk

Телефон

2443-521

Факс

/

Директор

Елена Устамитова

 

Актуелно

img
img img

Видео