Градинки

Буба Мара – клон „Сонце“

Градинката „Сонце“ е основана во 2013 година и во неа престојуваат 350 деца.

 

 

Тип на образовна институција

Детска градинка

Населба

Реонски центар „Аеродром

Адреса

ул. „1612“ бр. 6

Е-маил

judgbubamara@gmail.com

Веб-страница

www.gradinkabubamara.org.mk

Телефон

6152-690

Факс

2434-530

Директор

Елена Устамитова

 

Актуелно

img
img img

Видео