Градинки

Срничка – клон „Изворче“

Во градинката престојуваат 268 деца. Во рамки на проектот „Форуми во заедницата" кој беше подржан од Швајцарската амбасада и од Општина Аеродром, во градинката комплетно беа заменети прозорците.

 

Тип на образовна институција

Детска градинка

Населба

Стар Аеродром

Адреса

ул. „Коста Новаковиќ“ бр. 26

Е-маил

gradinkasrnicka@gmail.com

Веб-страница

http://www.srnicka.com/

Телефон

2460-688

Факс

/

Директор

Јоаким Димулков

 

Актуелно

img
img img

Видео