Градинки

Срничка – клон „Црвенкапа“

Во градинката престојуваат 75 деца.

 

Тип на образовна институција

Детска градинка

Населба

Стар Аеродром

Адреса

ул. „Пандил Шишков“ бр. 14

Е-маил

gradinkasrnicka@gmail.com

Веб-страница

http://www.srnicka.com/

Телефон

2469-617

Факс

/

Директор

Јоаким Димулков

 

Актуелно

img
img img

Видео