ЗА ВРЕМЕ НА ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ СЕ ОТКАЖАНИ БЕСПЛАТНИТЕ ТЕРМИНИ ЗА ТЕНИС

Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром во тениската академија „Аеродром“ за претстојниот викенд СЕ ОТКАЖАНИ поради велигденските празници.

 

13.4.2017

Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео