ОТКАЖАНИ БЕСПЛАТНИТЕ ТЕРМИНИ ЗА ТЕНИС ЗА ПРЕТСТОЈНИОВ ВИКЕНД

Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром за претстојниот викенд СЕ ОТКАЖАНИ поради организирање турнирна тениските терени покрај хотелот „Русија“ со кои стопанисува Тениската академија „Аеродром“. Бесплатни термини за тенис ќе може да се закажуваат веќе од наредниот викенд.

 

23.8.2019

Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео