ОТКАЖАНИ БЕСПЛАТНИТЕ ТЕРМИНИ ЗА ТЕНИС ЗА ПРЕТСТОЈНИВЕ ДВА ВИКЕНДА

 Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром за претстојниве два викенда СЕ ОТКАЖАНИ поради организирање турнир на тениските терени покрај хотелот „Русија“ со кои стопанисува Тениската академија „Аеродром“.

Актуелно

img
img img

Видео