Честит 11 Октомври ‒ Денот на народното востание!

Денес се гордееме со непокорот, храброста и решителноста на нашите борци во борбата за слобода и им оддаваме бескрајна почит. Нивната визија за слободна, независна и просперитетна Македонија е остварена. Достоинствено и храбро чекориме по вистинскиот пат што нè води во ЕУ и НАТО.

Нека ни е вечен празникот!

11.10.2019 г.

Општина Аеродром

Актуелно

img
img img

Видео