Откажани бесплатните термини за тенис за претстојниов викенд

 Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром за претстојниот викенд СЕ ОТКАЖАНИ поради организирање официјален турнир. Бесплатни термини за тенис ќе може да се закажуваат веќе од наредниот викенд.

 

18.10.2019

Општина Аеродром

Актуелно

img
img img

Видео