Нови паркинг места и редовна санација на пешачките патеки во Општина Аеродром

Општина Аеродром продолжува со редовната санација на пешачките патеки, како и со поплочување нови површини со цел создавање нови паркинг-места.

Деновиве се работи кај трговскиот центар „Три бисери“, каде се врши поплочување на нов простор, со што ќе се обезбедат нови паркинг-места за потребите на жителите од тој дел на Општината.

Исто така, службите вршат редовна санација на пешачките јавни површини во непосредна близина на детската градинка „Лале“ во населбата Јане Сандански.

 

15.1.2020

Општина Аеродром

 

 

 

Актуелно

img
img img

Видео