Продолжуваме и денеска со дезинфекција на јавните површини низ Аеродром!

Продолжуваме и денеска со дезинфекција на јавните површини низ Аеродром!

Почитувајте ги препораките на Министерство за здравство за заштита од КОВИД-19! 

Актуелно

img
img img

Видео