Извршена пролетна дератизација во Општина Аеродром

 

Општина Аеродром спроведе редовна пролетна дератизација за уништување на глодарите на територијата на општината.

Акцијата се спроведува во соработка со Центарот за јавно здравје, а беа опфатени 3.000 шахти и поставени 9.000 мамци.

Со дератизацијата беа вклучени и сите основни училишта и градинки на територија на општината.

12.5.2020

Општина Аеродром

 

 

Актуелно

img
img img

Видео