Се олеснува приодот до детските игралишта

 Се поплочуваат приодите до детското игралиште кај Поликлиниката „Јане Сандански“.

Обезбедуваме услови за сигурна и безбедна детска игра.

30.6.2020

Општина Аеродром

Актуелно

img
img img

Видео