Нова урбана опрема низ Аеродром

 Деновиве се поставува нова урбана опрема на повеќе локации низ Аеродром. Во Ново Лисиче старите клупи и канти за отпадоци се заменети со нови, модерно дизајнирани и многу попрактични.

Активностите за уредување на јавните површини ќе продолжат и во наредниот период и на други локации на целата територија на Општината, со цел подигнување на нивото на хигиената, како и обезбедување почист и поквалитетен живот за граѓаните.

31.7.2020

Општина Аеродром

Актуелно

img
img img

Видео