Крводарителска акција в среда во Општина Аеродром

 

Крводарителска акција ќе се одржи в среда, 14 октомври, во просториите на Општина Аеродром.

            Акцијата ќе се спроведе во периодот од 09:00 – 14:00 часот, а крв можат да даруваат сите заинтересирани граѓани. Притоа, ќе се почитуваат сите мерки за заштита од КОВИД-19.

            Крводарителската акција е во организација на Црвен Крст на Р. Северна Македонија - Општинска Организација Кисела Вода и Институтот за трансфузиона медицина во соработка со Општина Аеродром и градоначалникот Златко Марин.

9.10.2020

Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео