Листа за бесплатно користење на тениските терени за 12 јуни, 2021

 

Термин

Игралиште број 1

Игралиште број 2

сабота

08:00 - 09:00

Дарко Лазов

Мане Пиперевски

Никола Јанкуловски

Маркијан Јанкуловски  

сабота

09:00 - 10:00

Адела Ѓорѓиоска

Небојша Ѓорѓиоски

Ана Петровска

Сара Синадиновска

сабота

12:00 - 13:00

Сташа Петровиќ

Јана Муличкоска

  Илина Тодоровска

Дамјан Грамбозов

сабота

13:00 - 14:00

Дамјан Стефанов

Ристе Стефанов

Дејан Трајков

Никола Атанасовски

сабота

14:00 - 15:00

Дарко Димитровски

Александар Ицковски

Роберт Димитриевски

Тони Димитриевски  

сабота

16:00 - 17:00

Катерина Томовска

Миа Дончева

Татјана Муцунска

Звонко Муцунски

Актуелно

img
img img

Видео