Реконструирано уште едно детско игралиште

 

Општина Аеродром започна со реконструкција на детските игралишта на цела нејзина територија. Деновиве се реконструира детско игралиште во близина на градинката „Лале“, на булевар „Јане Сандански“. Старите реквизити се заменети со нови и е поставена нова подлога.

„Дечињата заслужуваат најдобри услови за безбедна и безгрижна игра. Општина Аеродром инвестира во подобра иднина за сите!“, изјави градоначалникот Златко Марин.

Инвестирањето во подобри услови за најмладите ќе продолжи и во наредниот период.

2.7.2021

Општина Аеродром

 

 

Актуелно

img
img img

Видео