Аеродромци уживаа во летното интермецо во паркот под светилките

Со многу енергија и позитивна атмосфера аеродромци вчера во паркот под светилките уживаа во музиката на триото „Тринити стрингс“, чиј настап го организираше Општина Аеродром во соработка со Здружението на естрадни уметници (ЗЕУМ).

„Летното интермецо во паркот под светилки го овозможивме со цел да се дружиме, да се забавуваме и да ја промовираме македонската музика во летниот период“, изјави градоначалникот Златко Марин.

Општина Аеродром ќе продолжи во истиот стил да го збогатува летото со музички и културни настани.

21.7.2021

Општина Аеродром