Откажани бесплатните термини за тенис за викендов

 

Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром на тениските терени покрај хотелот „Русија“ со кои стопанисува Тениската академија „Аеродром“ СЕ ОТКАЖАНИ поради одржување официјален турнир. Бесплатни термини за тенис повторно ќе може да се закажуваат за наредниот викенд.

 

10.9.2021

Општина Аеродром

Актуелно

img
img img

Видео