ЛИСТА ЗА БЕСПЛАТНО КОРИСТЕЊЕ НА ТЕНИСКИТЕ ТЕРЕНИ ЗА 14 И 15 МАЈ, 2022

 

Термин

Игралиште број 1

Игралиште број 2

сабота

08:00 - 09:00

Кристијан Трајковски

Славе Тасевски

Миа Љушевска

Оливер Љушевски

сабота

09:00 - 10:00

Владимир Стојановски

Анастасија Стојановска

Леон Келемен

Марјан Келемен

сабота

12:00 - 13:00

Методија Митревски

Калин Митевски

Ева Созовска

Благица Созовска

сабота

13:00 - 14:00

  Рената Станојловиќ

Андреа Станојловиќ

Емилијан Новевски

Владимир Начевски   

сабота

14:00 - 15:00

Костадин Невенов

Сашка Невенова

Драгана Алексовска

Валерија Алексовска

сабота

16:00 - 17:00

Виктор Јакимовски

Томи Јакимовски  

  Дарко Лазов

Јован Трајков

недела

08:00 - 09:00

Никола Јанкуловски

Маркијан Јанкуловски

Емилијан Новевски

Владимир Начевски   

недела

09:00 - 10:00

Методија Митревски

Калин Митевски

Ненад Миленковски

Мирјана Миленковска  

недела

12:00 - 13:00

Дарко Лазов

Мане Пиперевски

Александра Мирческа

Олег Мирчески

недела

13:00 - 14:00

Димче Белчовски

Даријан Белчовски

Горан Наумовски

Игор Стојановски

недела

14:00 - 15:00

Бојан Кировски

Миа Кировска

Јакоб Заев

Давид Заев

недела

16:00 - 17:00

Ѓорѓи Петровски

Иван Петровски  

Ристе Стефанов

Дамјан Стефанов

Актуелно

img
img img

Видео