ЛИСТА ЗА БЕСПЛАТНО КОРИСТЕЊЕ НА ТЕНИСКИТЕ ТЕРЕНИ ЗА 12 И 13 НОЕМВРИ, 2022

 

Термин

Игралиште број 1

Игралиште број 2

сабота

08:00 - 09:00

Миа Љушевска

Оливер Љушевски

Дарко Димитровски

Александар Ицковски  

сабота

09:00 - 10:00

Александра Симев

Вангел Симев   

Илија Еленов

Мирослав Илиевски

сабота

12:00 - 13:00

Александра Пецакова

Ивана Пецакова

Методија Митевски

Калин Митевски    

сабота

13:00 - 14:00

Димче Белчовски

Даријан Белчовски

Роберт Димитриевски

Тони Димитриевски

сабота

14:00 - 15:00

Ева Созовска

Благица Созовска

Лина Николовска

Никола Николовски

сабота

16:00 - 17:00

Беба Трошановска

Ивана Божиновска

Дејан Трајков

Никола Атанасовски  

недела

08:00 - 09:00

Тања Ѓорѓиевска

Сашо Ѓорѓиевски

Јорданчо Попоски

Илин Попоски

недела

09:00 - 10:00

Зоран Гавровски

Теона Гавровска

Емилијан Новевски

Владимир Начевски

недела

12:00 - 13:00

Слободанка Димова

Јаков Андреевски

Горан Наумовски

Игор Стојановски

недела

13:00 - 14:00

Виктор Јакимовски

Томи Јакимовски

Ристе Стафанов

Дамјан Стефанов

недела

14:00 - 15:00

Миа Кировска

Бојан Кировски  

Даниел Банчотовски

Симона Банчотовска  

недела

16:00 - 17:00

Александра Мирческа

Олег Мирчески

  Катерина Маркускоска

Теон Попоски  

Актуелно

img
img img

Видео