ОТКАЖАНИ БЕСПЛАТНИТЕ ТЕРМИНИ ЗА ТЕНИС ДО 1 АПРИЛ

                    Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром за претстојнитедвавикенди СЕ ОТКАЖАНИ поради официјален тениски турнир што се организира на тениските терени покрај хотелот „Русија“ со кои стопанисува Тениската академија „Аеродром“.

Наредните бесплатни термини за тенис ќе бидат на 1 и 2 април, 2023 година.

 

17.3.2023

Општина Аеродром