ЛИСТА ЗА БЕСПЛАТНО КОРИСТЕЊЕ НА ТЕНИСКИТЕ ТЕРЕНИ ЗА 30 СЕПТЕМВРИ И 1 ОКТОМВРИ 2023 ГОДИНА

 

Термин

Игралиште број 1

Игралиште број 2

сабота

08:00 - 09:00

Зоран Гавровски

Теона Гавровска

Горазд Маневски

Снежана Маневска

сабота

09:00 - 10:00

Миа Љушева

Стефан Велков

Вељо Георгиевски

Јана Маневска

сабота

12:00 - 13:00

  Горан Стојковски

Даниел Ангелов

Соња Мојсовска

Александра Пецакова

сабота

13:00 - 14:00

Дејан Трајков

Никола Атанасовски

Стојанче Илиевски

Анела Јанковска

сабота

14:00 - 15:00

Дарко Димитровски

Златко Стојанов

Ели Перуновска

Ивона Перуновска

сабота

16:00 - 17:00

Дамјан Стефанов

Ристе Стефанов

Ева Созовска

Благица Созовска

недела

08:00 - 09:00

Александра Пецакова

Ивана Пецакова

   Тања Ѓорѓиевска

Сашо Ѓорѓиевски

недела

09:00 - 10:00

Горан Копачев

Петар Копачев

  Миа Кировска

Бојан Кировски

недела

12:00 - 13:00

Филип Андовски

Виктор Андовски

Калин Петрушевски

Катерина Петрушевска

недела

13:00 - 14:00

Искра Митревска

Деспина Митевска

Бојан Петрушевски

Антониа Петрушевска

недела

14:00 - 15:00

Виктор Јакимовски

Томи Јакимовски

  Слободанка Димова

Јаков Андреевски

недела

16:00 - 17:00

Методија Митревски

Калин Митевски

Димче Белчовски

Даријан Белчовски

Актуелно

img
img img

Видео