ОТКАЖАНИ БЕСПЛАТНИТЕ ТЕРМИНИ ЗА ТЕНИС

 

Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром за претстојниот викенд СЕ ОТКАЖАНИ поради официјален тениски турнир што се организира на тениските терени покрај хотелот „Русија“ со кои стопанисува Тениската академија „Аеродром“. Бесплатни термини за тенис ќе може да се закажуваат веќе од наредниот викенд.

 

3.11.2023

Општина Аеродром

Актуелно

img
img img

Видео