ЛИСТА ЗА БЕСПЛАТНО КОРИСТЕЊЕ НА ТЕНИСКИТЕ ТЕРЕНИ ЗА 11 И 12 НОЕМВРИ 2023 ГОДИНА

 

Термин

Игралиште број 1

Игралиште број 2

сабота

08:00 - 09:00

Дарко Лазов

 Јован Трајков 

Искра Митревска

Деспина Митевска

сабота

09:00 - 10:00

Орце Еленов

Игор Андонов

Никола Јанкуловски

Маркијан Јанкуловски

сабота

12:00 - 13:00

   СтојанчеИлиевски

Анела Јанковска

Горан Стојковски

Даниел Ангелов  

сабота

13:00 - 14:00

Ева Созовска

Благица Созовска

Зоран Гавровски

Теона Гавровска

сабота

14:00 - 15:00

Ивица Игнатов

Горан Николовски

 Дарко Димитровски

Златко Стојанов

сабота

16:00 - 17:00

Тони Димитриевски

Роберт Димитриевски

Емил Новески

Владимир Новески

недела

08:00 - 09:00

Владимир Дојчинов

Ристо Дојчинов

Александар Спировски

Матео Петковиќ

недела

09:00 - 10:00

Александар Павловски

Андријана Јовановска

   Дејан Трајков

Никола Атанасовски

недела

12:00 - 13:00

Каролина Карова

Снежана Карова

Душко Кировски

Бојан Кировски

недела

13:00 - 14:00

Слободанка Димова

Јаков Андреевски

Александра Пецакова

Баже Новковски

недела

14:00 - 15:00

Димче Белчовски

Даријан Белчовски

Горан Копачев

Петар Копачев

недела

16:00 - 17:00

Виктор Јакимовски

Томи Јакимовски

Методија Митревски

Калин Митевски

Актуелно

img
img img

Видео