ЛИСТА ЗА БЕСПЛАТНО КОРИСТЕЊЕ НА ТЕНИСКИТЕ ТЕРЕНИ ЗА 18 И 19 НОЕМВРИ 2023 ГОДИНА

 

 

 

Термин

Игралиште број 1

Игралиште број 2

сабота

08:00 - 09:00

Јана Маневска

Велјо Георгиевски

Искра Митревска

Деспина Митевска

сабота

09:00 - 10:00

Орце Еленов

Игор Андонов

Методија Митревски

Калин Митевски

сабота

12:00 - 13:00

   Снежана Маневска

Горазд Маневски

Горан Стојковски

Даниел Ангелов 

сабота

13:00 - 14:00

Каролина Карова

Снежана Карова

Ева Созовска

Благица Созовска

сабота

14:00 - 15:00

Дамјан Стефанов

Ристе Стефанов

 Дарко Димитровски

Златко Стојанов

сабота

16:00 - 17:00

Стојанче Илиевски

Ангела Јанковска

Владимир Дојчинов

Ристо Дојчинов

недела

08:00 - 09:00

Баже Новковски

Александра Пецакова

Емил Новески

Владимир Новески

недела

09:00 - 10:00

Дејан Трајков

Никола Атанасовски

Силвана Ристеска

Билјана Котевска

недела

12:00 - 13:00

Виктор Јакимовски

Томи Јакимовски

Слободанка Димова

Јаков Андреевски

недела

13:00 - 14:00

Тања Ѓорѓиевска

Сашо Ѓорѓиевски

Зоран Гавровски

Теона Гавровска

недела

14:00 - 15:00

Димче Белчовски

Даријан Белчовски

Горан Копачев

Петар Копачев

недела

16:00 - 17:00

Бојан Кировски

Миа Кировска

Давид Заев

Лука Митровиќ

 

Актуелно

img
img img

Видео