ОТКАЖАНИ БЕСПЛАТНИТЕ ТЕРМИНИ ЗА ТЕНИС ВО НАРЕДНИТЕ ДВА ВИКЕНДА

 

 Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром за наредните два викенда СЕ ОТКАЖАНИ поради официјален турнир на тениските терени покрај хотелот „Русија“ со кои стопанисува Тениската академија „Аеродром“. Бесплатни термини за тенис ќе може да се закажуваат за 24 и 25 февруари 2024 година.

 

9.2.2023

Општина Аеродром