ОТКАЖАНИ БЕСПЛАТНИТЕ ТЕРМИНИ ЗА ТЕНИС ЗА ПРЕТСТОЈНИОВ ВИКЕНД

 

Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром на тениските терени покрај хотелот „Русија“ со кои стопанисува Тениската академија „Аеродром“ за претстојниов викенд СЕ ОТКАЖАНИ поради велигденските празници. Бесплатни термини за тенис ќе може да се закажуваат за наредниот викенд.

 

19.4.2024

Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео