ЛИСТА ЗА БЕСПЛАТНО КОРИСТЕЊЕ НА ТЕНИСКИТЕ ТЕРЕНИ ЗА 25 И 26 МАЈ 2024 ГОДИНА

 

Термин

Игралиште број 1

Игралиште број 2

сабота

08:00 - 09:00

Орце Еленов

Игор Андонов

Јована Ѓорѓиевска

Михаела Ѓорѓиевска

сабота

09:00 - 10:00

Наташа Лазаровска

Јовица Митковски

Ненад Миленковски

Мими Миленковска

сабота

12:00 - 13:00

Сања Живановиќ

Дарко Петровски

  Методија Митревски

Калин Митевски

сабота

13:00 - 14:00

Никола Атанасовски

Дејан Трајков

Стојанче Илиевски

  Соња Анеска  

сабота

14:00 - 15:00

  Дарко Димитровски

Златко Стојанов

 Александра Тодоровска

Никола Тодоровски

сабота

16:00 - 17:00

Александра Мирческа

Олег Мирчески

Димче Белчовски

Даријан Белчовски

недела

08:00 - 09:00

Тања Ѓорѓиевска

Сашо Ѓорѓиевски 

Емил Новески

Владимир Нацевски

недела

09:00 - 10:00

Каролина Карова

Снежана Карова

Зоран Гавровски

Теона Гавровска

недела

12:00 - 13:00

Александра Пецакова

Даниела Караманова

Силвана Ристовска

Билјана Котевска

недела

13:00 - 14:00

Искра Митревска

Деспина Митевска  

  Ева Созовска

Благица Созовска 

недела

14:00 - 15:00

Димче Белчовски

Даријан Белчовски

  Дарко Димитровски

Златко Стојанов

недела

16:00 - 17:00

Виктор Јакимовски

Томи Јакимовски

Никола Атанасовски

Дејан Трајков

Актуелно

img
img img

Видео