ОТКАЖАНИ БЕСПЛАТНИТЕ ТЕРМИНИ ЗА ТЕНИС ЗА ПРЕТСТОЈНИОВ ВИКЕНД

 

Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром за претстојниов викенд СЕ ОТКАЖАНИ поради официјален турнир на тениските терени покрај хотелот „Русија“ со кои стопанисува Тениската академија „Аеродром“. Бесплатни термини за тенис ќе може да се закажуваат за наредниот викенд.

 

31.5.2024

Општина Аеродром

Актуелно

img
img img

Видео