ЛИСТА ЗА БЕСПЛАТНО КОРИСТЕЊЕ НА ТЕНИСКИТЕ ТЕРЕНИ ЗА 8 И 9 ЈУНИ 2024 ГОДИНА

 

Термин

Игралиште број 1

Игралиште број 2

сабота

08:00 - 09:00

Виктор Јованоски

Мартин Антовски

Јована Ѓорѓиевска

Михаела Ѓорѓиевска

сабота

09:00 - 10:00

Орце Еленов

Игор Андонов

Димче Белчовски

Даријан Белчовски

сабота

12:00 - 13:00

Емил Новески

Владимир Нацевски

Вангел Барџовски

Ѓорѓи Јаневски

сабота

13:00 - 14:00

Никола Атанасовски

Дејан Трајков

Стојанче Илиевски

  Соња Анеска  

сабота

14:00 - 15:00

  Дарко Димитровски

Златко Стојанов

Ненад Миленковски

Мими Миленковска

сабота

16:00 - 17:00

Каролина Карова

Снежана Карова

Методија Митревски

Калин Митевски

недела

08:00 - 09:00

Тања Ѓорѓиевска

Сашо Ѓорѓиевски 

Тихомир Давчев

Марија Давчева  

недела

09:00 - 10:00

Виктор Јакимовски

Томи Јакимовски

Зоран Гавровски

Теона Гавровска

недела

12:00 - 13:00

Александра Пецакова

Даниела Караманова

Слободанка Димова

Јаков Андреевски

недела

13:00 - 14:00

 Горан Стојковски

Даниел Ангелов

  Ева Созовска

Благица Созовска 

недела

14:00 - 15:00

Владимир Дојчинов

Ристо Дојчинов

Јана Маневска

Горазд Маневски

недела

16:00 - 17:00

Искра Митревска

Деспина Митевска  

Сања Живановиќ

Актуелно

img
img img

Видео